| regisztráció | Belépés |

 none  
GO TO
 Print   
 none  

A marketing támogatás az egyik legfontosabb összetevője az RRC üzleti tevékenységének. Havi rendszerességgel tartunk különböző rendezvényeket a vásárlói bizalom és hűség fenntartására és az RRC felé való elkötelezettségük növelésére.

A rendezvények széles skálán mozognak: tartunk tréningeket, szemináriumokat, helyszíni megbeszéléseket, kreatív szórakoztató programokat, stb. Az ilyen rendezvények lehetőséget teremtenek, hogy a résztvevők jól megismerjék a világ informatikai fejlesztéseit, újdonságait – és barátságos környezetben építsük az együttműködést Partnereinkkel.

Regisztráljon honlapunkon, olvassa el a legfrissebb híreket, ismerje meg legújabb promócióinkat! Rendszeresen frissítjük a híreket az aktuális rendezvényekről és akciókról. Rendezvényeinken az előadók gyártóink vezető menedzserei közül kerülnek ki, cseveghet velük üzletről, termékekről, síelésről vagy akár szörfözésről is. Ne aggódjon, az RRC menedzserei is mindig részt vesznek a rendezvényen, hogy semmi ne zavarhassa az Ön szakmai fejlődését vagy szórakozását.
 Print   
 
 none  
 Print   
 none  

 

 

 Print