Top menu  

 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 IBM  IBM Storwize V5000

Designed to drive innovation and greater flexibility with a hybrid storage solution

New IBM Storwize V5000, built with IBM Spectrum Virtualize software, includes a highly flexible, easy to use, hybrid storage solution that provides improved performance and enterprise support.

The new IBM Storwize V5000 helps you meet the challenges of the new cognitive era. This new generation offers three models enabling an easily customizable solution with 2x performance and improved efficiency. Now with additional enterprise capabilities to help handle business-critical applications while controlling costs for growing organizations. 
Boost performance and scale for rapid growth with the new IBM Storwize V5000

Storwize V5000 enables you to consolidate your existing infrastructure and add new functionality. With flexible licensing options and three new models, you can start with the solution that meets your data needs today and expand as your organization grows


Learn more about IBM Storwize V5000 and the three new models  at

 http://www.ibm.com/storage/storwizev5000

This IBM e-Learning video demonstrates the steps necessary for the hardware installation of your IBM Storwize V5000 system.
IBM Storwize V5000
Designed to drive innovation and greater flexibility with a hybrid storage solution
Download data sheet: IBM Storwize V5000

For more information on IBM Storwize V5000, visit http://www.ibm.com/storage/storwizev5000, or contact us: Balázs Csuka, balazs_csuka@rrc.hu. We are ready to help you!
A 2015. október 20.  oktatáson elhangzott előadások diái letölthetők az alábbi címekre kattintva:


 _GA-Spectrum IBM Storage II
 announcement_3507510
 RRC_SW tárolási megoldások _Spectrum Protect_151020
 RRC-BPeduc_Power-4Q-overview
 Spectrum+Virtualize+V7.6+Technical+Update+Final


Innováció, amely mozgásban tartja a világot

Már majdnem egy évszázada azt várják az emberek az IBM-től, hogy meglássa a lehetőségeket, elemezze a fejlődést, megbírkózzon és megoldja a különböző technológiai és üzleti feladatokat. Ennek eredményeként újszerű megoldásokat fejlesztetünk, melyek befolyásolják a világ működését.

Az IBM jelenleg közel 100 Üzleti Partnerrel működik együtt Magyarországon, akik segítségével minden iparág igényeire választ tud adni.

Technikai támogatás

A gyártó weboldala

IBM portfóliónk

Storage adattárolók

A Storage termékek, az IBM tárolók családja. A kínálaton belül megtalálhatók a hagyományos szalagos - és SAN/NAS lemezes megoldások, valamint az újdonságnak számító Flash alapú tárolók is. A kisebb, egyszerűbb igényektől, a bonyolult, felhő alapú megoldásokig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kiépítést. A kínálat része az IBM saját fejlesztésein alapuló SVC (SAN Volume Controller), és a V7000 (Storwize). A Storage család kiválóan kiegészíti mind a System X-es, mind a Power rendszereket, rugalmasan, és egyszerűen bővíthető kialakításokat kínál.

Termékcsalád honlapja:
http://www-03.ibm.com/systems/hu/storage/

Power System rendszerek

Az IBM saját Power processzor architektúrájára épülő szerver családja kapta a Power System nevet. A System X-hez hasonlóan itt is lépcsőzetesen épül fel a termékkínálat, ami a nagy számítási kapacitással együtt, ideális alapot nyújt az adat – és felhő infrastruktúrához. További hasonlóság, hogy torony, rack, Blade és Flex alapú szerverek egyaránt elérhetőek. A család legfiatalabb üdvöskéje a Power 8, ami még nagyobb számítási kapacitást, és rugalmasságot kínál.

Termékcsalád honlapja:
http://www-03.ibm.com/systems/hu/power/


System X termékcsalád

2014. október 1. lezárul a Lenovo akvizíció, mely keretében az IBM System X-es termékcsaládot a Lenovo megvásárolta. Bővebb információ ezen az oldalon található: System x joins Lenovo. A teljes portfólió továbbra is elérhető a kínálatunkban, részletek honlapunkon.
Forduljanak hozzánk bizalommal!
RRC IBM Csapata

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
    

 

 

 Print