Top menu  

 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 SonicWall  

 
 

Az 1991-ben alapított SonicWALL székhelye a kaliforniai Sunnyvale-ben található. A 19 országban 25 irodát működtető vállalat üzleti tevékenysége 38 országra terjed ki, és mintegy 700 munkatársa van. Tőzsdei jele a NASDAQ-on SNWL. A SonicWALL igazoltan vezető szerepet tölt be a kis- és középvállalati szegmensben az iparágon belül, megoldásait vállalati, kormányzati, automatizált vásárlási és az egészségügyi ellátási területen egyaránt alkalmazzák. Ügyfelei között megtalálhatók többek között: Holiday Inn, The Body Shop, CANAL+, Starbucks Coffee, British American Tobacco, Du Pont, LEGO, Nestlé, Mercedes Benz, Zürichi Egyetem, Amnesty International, Jean Paul Gaultier valamint a Goethe Intézet.

A vállalat folyamatos újításainak célja, hogy csökkentse a nagyteljesítményű, biztonságos infrastruktúrák költségeit és komplexitását, és az így felszabaduló erőforrások a cégek termelékenységének további fokozását segíthessék elő. A SonicWALL díjnyertes megoldásai kiterjednek a hálózati biztonsággal, biztonságos távoli hozzáféréssel, e-mail- és tartalombiztonsággal, biztonsági mentéssel és adatbiztonsággal, illetve szabálykezelési és felügyeleti technológiákkal kapcsolatos megoldásokra.


A SonicWALL Medallion Partner programja értékalapú ösztönzőkkel támogatja a partnerek növekedési célkitűzéseit. A program pénzügyi előnyök sorát kínálja, így például programhoz kötődő különböző árengedményeket, marketingfejlesztési alapokat, kooperatív marketingalapokat és célzott visszatérítéseket. A technikai minősítések és képzések lehetővé teszik a partnerek számára, hogy szakértői szintű szolgáltatásokat nyújthassanak ügyfeleiknek. Szolgáltatások széles köre áll még rendelkezésére a PartnerLink portálon és a mysonicwall.com címen elérhető regisztrációs portálon keresztül.


Technikai támogatás


A gyártó weboldala

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
    

 

 

 Print