Top menu  

 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 APC  

 
 

A folyamatos rendelkezésre állást megkövetelő mai világban, ahol a vállalatok nem állhatnak le, és ahol egy leállásnak súlyos anyagi vonzata van, az American Power Conversion (APC) védelmet biztosít a leállások, az adatvesztés és a hardvermeghibásodások legfőbb okozói, az áramellátási problémák és a magas hőmérséklet ellen. A hálózatkritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) alapú megoldások vezető gyártója, az APC új mércét állít fel a minőség, az innováció és a támogatás terén. Átfogó, otthoni és vállalati környezetekben egyaránt alkalmazható megoldásai azok méretétől függetlenül egyaránt javítják az érzékeny elektronikus, hálózati, kommunikációs és ipari készülékek kezelhetőségét, rendelkezésre állását és teljesítményét.

A West Kingston-i központból irányított APC az egész világon jelen van értékesítési irodákkal, és három kontinensen üzemeltet gyárakat. Az APC munkatársainak célja, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. Jelenleg a vállalat négy kulcsfontosságú alkalmazási területre összpontosít: otthoni és kisméretű irodák, üzleti hálózatok, adatközpontok és létesítmények, illetve hozzáférési szolgáltatók.

A kiváló minőségéről, szervizéről és támogatási szolgáltatásairól, illetve innovációjáról híres APC minden bizonnyal a legtöbb elismeréssel dicsekedhet az iparágban. De ezzel nem elégszünk meg, és szorgalmasan dolgozunk a vállalat küldetésének megvalósításán: azon, hogy biztosítsuk ügyfeleink elégedettségét azáltal, hogy a valós problémákra rövid időn belül innovatív megoldásokat dolgozunk ki és szállítunk le, és ezzel javítjuk az információk és a kommunikációs rendszerek felügyeletét, rendelkezésre állását és teljesítményét. 


Data Centre University

Az iparágban vezető, on-line internetes tanfolyamok elérhetőek az NCPI adatközponti tervezés, építés és működtetés legjobb gyarkolata témáiban. Korlátozott ideig ingyenes! Iratkozzon be most!

Kérdezze az APC-t!
Nem talál választ a Tudásbázisban? Küldje el a kérdését közvetlenül az APC Customer Solutions (vevõtámogató) csoportjának. Kattintson ide!

A gyártó oldala

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
    

 

 

 Print