top menu  
 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Ironport  

 
                                                   

IronPort – piacvezető a spam szűrésében.

Az IronPort Systems, amely mára a Cisco részévé vált, forradalmi megoldásokkal védi a világ legfontosabb hálózatait. A gyártó megoldásai kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek, és lehetővé teszik komplex feladatok egyszerű elvégézését. Az RRC Hungary Kft. az IronPort kizárólagos hazai nagykereskedőjeként magas szintű támogatást biztosít az IronPort megoldásait forgalmazó jelenlegi és jövőbeni partnereknek. Amennyiben felkeltették érdeklődését az IronPort által nyújtott üzleti lehetőségek, a partnerprogram, illetve további információkat szeretne megtudni az IronPort megoldásairól vagy a forgalmazás feltételeiről, kérjük írjon nekünk a ironport kukac rrc pont hu címre.

Az IronPort a kezdetektől a vállalati szféra számára fejlesztette megoldásait: a hálózatok szélén elhelyezett védelem olyan hatékonyan szűri az Internet felől érkező legkülönfélébb fenyegetéseket, hogy azok sosem jutnak el a dolgozók számítógépeire. A csak az IronPort eszközei által alkalmazott kivételes technikai megoldások példátlan teljesítményt, pontosságot és megbízhatóságot garantálnak.

A jövő hálózatainak védelme

Az IronPort nemrég vált a Cisco részévé, ugyanakkor a két cég kapcsolata jóval régebbről datálódik: a Cisco, amely mindig jó érzékkel találta meg a forradalmi és életképes megoldásokat az IT-piacon, az elsők között vezette be az IronPort megoldásait. Rövid idő alatt globális méretekben vetette be az IronPort eszközöket, az elkészült rendszer pedig magas teljesítményű, megbízható, mindemellett pedig centralizáltan menedzselhető. Az IronPort a Cisco Self Defending Network részévé vált. A rendszer képességeiről mindennél többet elárul, hogy az IronPort eszközöket kipróbáló cégek 95%-a végül a vásárlás mellett dönt.

Email Security – C- és X-széria

Tízből nyolc Internet-szolgáltató, illetve a világ legnagyobb vállalatainak húsz százaléka ezeket a megoldásokat használja. A rendszer az IronPort MTA platformjára épül, képes spam- és vírusszűrésre, titkosításra, digitális jogmenedzsmentre és archiválásra egyaránt. A nagy teljesítményű, preventív és reaktív műveletekre képes eszközök példa nélküli védelemet nyújtanak.

Web Security – S-széria

A piacon elérhető leggyorsabb webes biztonságot garantáló készülék. A hálózat kapujában állítja meg a legkülönfélébb spyware, malware és botnet támadásokat. A védelem az IronPort saját DVS motorjára épül, amely részben az IronPort exkluzív web reputation szűrőit alkalmazza. A fejlett technológia könnyű kezelhetőséggel párosul, és az elérhető legnagyobb biztonságot garantálja.

Security Management – M-széria

Az IronPort M-szériás készülékek tökéletes kiegészítői a már meglévő IronPort rendszereknek: egy egységes kezelőfelületet nyújtanak a rendszergazdáknak és felhasználóknak, amellyel egy helyen menedzselhetőek a web- és email-szűrő készülékek beállításai. A megoldás növeli a rendszer integritását, gyorsítja az üzembe állítást és csökkenti az adminisztrációs feladatokat.

A gyártó oldala

E-mail security

Web security

Security management

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
    

 

 

 Print