top menu  
 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Oktatás  


Az Ingram Micro – RRC oktatóközpont célja, hogy az IT piac szereplői számára hasznos, praktikus képzéseket kínáljon. Olyan oktatásokat szeretnénk tartani ahol a partnerek és végfelhasználók megismerhetik az egyes hálózati technológiákat, a szabványos megoldásokat és a meghatározó gyártók termékválasztékán gyakorolhatják az implementálás és üzemeltetés során felmerülő feladatok megoldását.

 

Gyártó partnereink

2011 márciusában az RRC Hungary kizárólag hazai szakembereket alkalmazva megszerezte a CISCO Learning Partner minősítést. Ennek segítségével hivatalos CISCO tanfolyamok keretében sajátíthatják el hallgatóink a piacvezető gyártó termékeivel kapcsolatos tervezési, implementációs és hibakeresési ismereteket. Az általunk kínált hivatalos oktatások magukban foglalják a Routing & Switching, Security, Voice, Wireless, Service Provider és Data Center / Storage technológiákat is.

CISCO mellett az Ingram Micro RRC által képviselt egyéb gyártók termékeivel kapcsolatos workshopokat, termékismertetőket és oktatásokat is kínálunk partnereink számára, pl.: AVAYA, HPE - Aruba, CheckPoint, EMC, SonicWall. A folyamatosan bővülő kínálatban megtalálhatóak a gyártói minősítések megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamok és vizsgák, amelyek elvégézésre helyben, Pearson VUE minősített vizsgaközpontunkban van lehetőség.

 

Infrastruktúra

Korszerű oktatóközpontunkban egy 12 fős és egy 15 fős, PC-kel felszerelt oktatóterem áll rendelkezésünkre, az eszközök pedig a hallgatók számára hozzáférhetően APC rack szekrényekben kerültek elhelyezésre. Egy további nagyobb előadóteremben 40 fő fogadását tudjuk megoldani. A vendégek további kényelmét konyhasarok biztosítja.


Tréningek igényfelmérés szerint

Az oktatást természetesen igényfelmérés előzi meg. Ennek során a megrendelővel szorosan együttműködve, szakértő oktatónk bevonásával felmérjük az igényeket, feltárjuk a problémás pontokat, azonosítjuk a fejlesztendő területeket és megfogalmazzuk az elérni kívánt célokat. Ezek után összeállítjuk javaslatunkat a tanfolyam tematikájára vonatkozóan.


Kapcsolat

Várjuk érdeklődését az education@rrc.hu címen.


Címünk

Ingram Micro Magyarország Kft - RRC Hungary Kft.
1138 Budapest, Madarász Viktor
u. 47-49. 4. emelet

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
 Banner X60  

 

 Print   
    

 

 

 Print