| regisztráció | Belépés |

 RRC a világban  
GO TO
 Print   


 

 

 Trend Micro  

 

,


,
A Trend Micro több mint 25 évvel a megalakulása után az egyetlen tisztán IT Security-val foglalkozó gyártó, amely piacvezető a felhő, szerver, virtualizáció, és small business biztonság tekintetében. Küldetésének tekinti, hogy az információ csere teljes biztonságban történjen, akár két cég közötti üzleti adatokról, akár magánszemélyek levelezéséről van szó. A Trend Micro megoldásai nem csak a végpontokat védik, hanem a folyamatosan fejlődő data center-eket, és a nagyvállalatok felhő alapú, virtuális, és fizikai infrastruktúráit is.


A Trend Micro története:

• A Trend Micro, mint a vállalti és végponti szerver biztonsági termékek vezető gyártója az IT security piacon 23,7%-os piaci részesedéssel.

(Forrás: “Worldwide Endpoint Security 2011-2015 Forecast and 2010 Vendor Shares”)

• 1988-ban alakult Kaliforniában, viszont 1992-től áthelyezte a székhelyét Japánba, így azon kevés IT Security gyártók közé tartozik, melynek a központja nem az Egyesült Államokban található.

• 1996 –ban bemutatták az InterScan viruswall-t, mellyel tovább erősítették a jelenlétüket a vállalati tűzfalak piacán

• 1998 –A Trend Micro a japán tőzsdére megy, ahol a részvények árfolyama rövid idő alatt megduplázódik

• 2008-ban létrehozza a Smart Protection Network-öt, ami olyan felhő alapú infrastruktúra, melynek a célja, hogy valós időben azonosítsa a legújabb fenyegetéseket, és azonnali védelmet nyújtson a Trend Micro termékeket használó ügyfeleknek

• 2009-ben a Third Brigade megvásárlása után belép a virtuális, és felhő alapú biztonsági termékek piacára, és bejelenti a Deep Security-t.

• 2010-ben stratégiai partnerkapcsolatot alakít ki a VMware-el, és kiadják az első antimalware terméket virtualizált desktop, és datacenter környezetbe, az IDC a szerver security kategóriában vezető gyártónak nevezi ki.

• 2011 –A Trend Micro elnyerte a VMware stratégiai technológiai partneri címét

• 2012- Az IDC másodszor is az IT security vezető gyártójának nevezi

• 2013- A Trend Micro a fennállásának 25. évfordulóját ünnepli, a Canalys Research a Small Business tartalombiztonság első számú gyártója címet adományozza neki.


Trend Micro partnerprogram:
A Trend Micro direkt értékesítést nem végez, minden értékesítés kizárólag rajtatok, vagyis a partnereken keresztül történik.

Mivel a partnerek képezik a Trend Micro sikerének az alapjait, így a Trend Micro mindent megtesz azért, hogy a partnereik tudása naprakész legyen, és támogassa is őket céljaik elérésében.

A Trend Micro partnerprogram keretében mindenki megtalálhatja a képzettségének, és a méretének megfelelő szintet. Bronz, Silver, Gold és Platinum szintek között lehet választani, és természetesen kategóriát lépni, amennyiben a szinthez tartozó követelményeknek megfeleltek.

A partner programról bővebb információt találhattok a mellékelt PDF file-ban, illetve kaphattok kollégáinktól a trendmicro@rrc.hu email címen.

Trend Micro oktatási program:
Mivel a Trend Micro termékek eladásához magas szintű termékismeret szükséges, így a Trend Micro nagy hangsúlyt helyez a partnerei képzésére. A Trend Micro Security Education Program keretében online és oktatótermi oktatások, és vizsgák széles választékát kínálja a tanulni vágyó partnereknek. Trend Micro Security Education Program (TSEP) keretében –mint ahogy azt a lenti ábra is mutatja, két nagy irányt különböztetünk meg: Sales track, és Admin track. 
Mint a neve is mutatja, a sales track-et a kereskedők részére készítették, míg az admin track-et a rendszergazdák számára.

Mindkét verzió különböző szinteket tartalmaz, melyek elérése (sikeres vizsga letétele) szükséges a Bronz, Silver, Gold, Platinum szintek megszerzéséhez. A Trend Micro oktatási programról bővebb információt találhattok a mellékelt pdf file-ban, illetve kaphattok kollégáinktól a trendmicro@rrc.hu email címen.


A gyártó weboldala:

www.trendmicro.com

Letölthető 30 napos próbaváltozatok:

http://www.trendmicro.co.uk/downloads/index.html

Letölthető termékdokumentációk:

http://docs.trendmicro.com/en-us/home.aspx

Trend Micro Simply Security blog:

http://blog.trendmicro.com/

 Print   
 
 Keresés
 
 Banner X60
 

 

    

 

 

 Print