| regisztráció | Belépés |

 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 
 

A Citrix (NASDAQ: CTXS) tölti be a vezető szerepet a mobil munkaterületek piacán, ami tulajdonképpen a virtualizáció, mobilitás-menedzsment, a hálózati és a felhő szolgáltatások biztosítása a mobilabb, hatékonyabb, pontosabb és gyorsabb munkavégzés érdekében. A Citrix megoldásokkal lehetőség nyílik az üzleti mobilitás maximális kihasználására biztonságos, személyes munkaterületekkel, amik azonnali hozzáférést biztosítanak applikációkhoz, adatokhoz, munkaállomásokhoz és kommunikációhoz bármilyen eszközön, bármely hálózatot vagy felhőt használva.
Citrix Virtualization - Mobil hozzáférés alkalmazásokhoz és munkaállomásokhoz

A változó üzleti elvárások folyamatosan alakítják a modern munkakörnyezeti igényeket. A hagyományos modell - az alkalmazottak az irodában a vállalati eszközökön dolgoznak - drámai átalakuláson ment keresztül, és a felhasználók most azt várják, hogy bárhonnan, bármilyen eszközön/eszközökön képesek legyenek a munkájukat elvégezni. Ezek az új követelmények új kihívásokat hoznak magukkal, többek között biztosítani kell a szerződéses munkavállalók számára a biztonságos távoli hozzáférést a saját eszközeikről, amik egyre szélesebb skálán mozognak. Az alkalmazás és desktop virtualizáció segít megoldást találni ezekre az igényekre. Lehetővé teszi a szervezeteknek az alkalmazások és munkaállomások adatközpontokban való központosítását és azonnali biztonságos hozzáférést nyújt a felhasználóknak.

A Citrix élen jár az alkalmazás és desktop virtualizáció terén
A Citrix komplett, rugalmas megoldást nyújt Windows alkalmazásokhoz és munkaállomásokhoz, de emellett a fontos információkat zárt adatközpontokban tárolja. A finomra hangolható ellenőrzések és a kiváló felhasználói élmény kombinálásával a Citrix alkalmazás és desktop virtualizációs technológia segít a szervezeteknek lépést tartani a változó üzleti igényekkel, miközben növeli a termelékenységet és a biztonságot, egyszerűsíti a menedzsmentet és csökkenti költségeket.

http://www.citrix.com/
http://www.citrix.com/products/xenapp/overview.html
http://www.citrix.com/products/xendesktop/overview.html
http://www.citrix.com/products/xenserver/overview.html
Citrix XenMobile

XenMobile termékcsalád mobil eszközmenedzsmentet (MDM), mobil alkalmazásmenedzsmentet (MAM) és vállalati szintű termelékenységi alkalmazásokat nyújt egyetlen átfogó megoldásban, teljes vállalati mobilitás stratégia kialakítására alkalmas lépcsőzetes licenceléssel. A XenMobile anélkül javítja mind a saját (BYO – Bring Your Own), mind a vállalati eszközökön a felhasználói élményt, hogy a biztonságot veszélyeztetné.

A mobilitás kiemelt fontosságú a vállalatok számára napjainkban. A hatékonyság érdekében sokkal több dolgozó számára kell az alkalmazásokhoz és adatokhoz való hozzáférést mozgás közben is biztosítani, mint eddig bármikor. De ez nem olyan egyszerű, mint régebben, amikor csak a cég által biztosított eszközökön lehetett dolgozni. Most már a munkavállalók bármilyen mobil eszközön elvárják ezt a hozzáférést, beleértve a saját telefonjaikat, tabletjeiket is. Ezen felül a munkavégzéshez szükséges alkalmazások az egyszerű email kliensen túl Windows alapú, netán egyedi fejlesztésű, adatközpontban futó, különböző webes, de natív mobil szoftverek is lehetnek. Azonban az, hogy a felhasználóknak lehetővé tesszük, hogy az összes alkalmazásukhoz hozzáférjenek megbízhatatlan (nem felügyelt) eszközökről is, jelentős biztonsági és megfelelőségi problémát okoz.

Eddig két úton lehetett megfelelni a felhasználók mobilitási igényeinek. Az egyik, hogy a vállalati IT részleg komplex és bonyolult megoldásokkal biztonságossá tehette és menedzselhette az eszközöket, alkalmazásokat és adatokat; a másik, hogy előírhatta a felhasználók számára, hogy a különböző tevékenységekhez különböző eszközöket használjanak.
 
Amire szükség van, az egy olyan integrált megközelítés, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes kapacitással dolgozni tudjanak, de egyúttal az IT biztonsági és menedzsment aggodalmakat is eloszlatja. Az IT részlegnek létfontosságú, hogy egy központi helyről tegye biztonságossá és tudja menedzselni a mobil eszközöket, alkalmazásokat és adatokat, valamint, hogy az alkalmazásokra és adatokra vonatkozó szabályokat az eszköz tulajdonosa, státusza, vagy lokációja alapján tudja beállítani. A felhasználóknak pedig a levelezés, a web és a vállalati dokumentumok biztonságos elérésére van szükségük, ezenfelül arra, hogy egy egységes vállalati app store-ból elérjék a számukra nélkülözhetetlen alkalmazásokat.
 
Citrix XenMobile  megoldása ennek a megvalósításában segít.
Citrix NetScaler

Citrix NetScaler  egy olyan alkalmazás switch, amely alkalmazás-specifikus forgalom elemzést végez, hogy intelligens módon osztályozza, optimalizálja, és biztosítsa a Layer 4-Layer 7 (L4-L7) hálózati forgalmat a webes alkalmazások számára. A NetScaler egyéni HTTP-kérésekre alapozza a load balancing döntéseket hosszú életű TCP kapcsolatok helyett, így egy szerver hibája, vagy lassulása sokkal gyorsabban kiküszöbölhető, ezáltal is kevesebb kellemetlenséget okozva a felhasználóknak.
 
Citrix NetScaler termékcsalád optimalizálja az internet, illetve magánhálózat alapú alkalmazások használatát, ötvözve az alkalmazás-szintű biztonságot, optimalizálást, és forgalom menedzsmentet egyetlen készülékbe integrálva. A NetScaler bármilyen hálózatba beépíthető, akár kiegészítve egy meglévő load balancer eszközt, szervert és tűzfalat. Nem igényel további klienst vagy szerver oldali szoftvert.

A Citrix NetScaler Gateway egy biztonságos alkalmazás elérési megoldás, mely rendszergazdák részére nyújt részletes alkalmazás-szintű szabályozási és beavatkozási felügyeletet, ezáltal biztosítva a távmunkások számára a biztonságos hozzáférést az alkalmazásokhoz, adatokhoz.
Ez a megoldás a központosított irányítás lehetőségét és eszközét biztosítja a rendszergazdák számára, hogy megfelelhessenek a legmagasabb szintű vállalati információbiztonsági szabályozásnak is.

 Citrix® CloudBridge™  platform egy kiemelkedő virtuálizált desktop élmény, amely a beépített HDX™ technológiának köszönhetően ellenőrzi, gyorsítja és optimalizálja a XenDesktop® virtualizált asztalt és a XenApp® virtualizált alkalmazások elérését a távoli felhasználók számára. Továbbá a CloudBridge kliens plugin használatával már a mobil felhasználók is élvezhetik a HDX™ technológia nyújtotta előnyöket.

NetScaler Gateway™ -jel kombinálva a CloudBridge javítja a felhasználói élményt és gyorsítja a termelékenységet, biztonságossá teszi a távoli hozzáférést. A CloudBridge ezt az ICA® session-ök optimalizálásával, valamint a távoli fiókok eszközein a streamelt alkalmazások csomagjainak eltárolásával éri el.Keressen minket a  citrix[kukac]rrc.hu -n! 
 Keresés
 
 Banner X60
 

 

    

 

 

 Print