Top menu  
 Print   
| regisztráció | Belépés |
 Logo  

 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 RRC a világban  
GO TO
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Text/HTML  
 Print   
 Hitachi  

 
 

A Hitachi Data Systems (HDS) információ menedzsment és szociális innovációs megoldásokat épít, amelyek segítenek a vállalkozásoknak sikeresebbé, a társadalmaknak biztonságosabbá, egészségesebbé és okosabbá válni.
Az IT agilitását és rugalmasságát fejlesztő szoftver alapú infrastruktúra segítségével a HDS felgyorsítja az innovációt, javítja az üzleti eredményeket, leegyszerűsíti a mobil munkavállalók és a rendszergazdák életét.
A HDS a világ legjelentősebb elektronikai cégének Hitachinak a 100%-os tulajdonú leányvállalata. Információtárolással, kezeléssel, menedzsmenttel kapcsolatos megoldásokat fejleszt - ezek közül is kiemelt hangsúlyt fektet tárolóeszközök fejlesztésére.

Adattároló rendszerek

A nyers adatok átalakítása értékes információvá az adatok hozzáférhetőbbé és egyszerűbben kezelhetővé tételével.
A HDS mint a storage virtualizációs megoldások vezető szállítója olyan platformokat kínál, amelyek az üzleti igények széles körének biztosítja az adatok kinyerését.
A HDS kínálatában szerepel a flash adattároló rendszerek teljes portfóliója, NAS alrendszerek és content platform rendszerek, melyek optimálisan konszolidáljál az adattároló infrastruktúrát és a kategóriájában a legjobb rendelkezésre állást és teljesítményt biztosítják az üzleti alkalmazások igényeinek kielégítésére.

További információkért a Hitachi Data Systems-ről, kérjük, látogasson el a vállalat honlapjára  http://www.hds.com

 Print   
 
 Keresés  
 Print   
 Banner X60  

 

 Print   
    

 

 

 Print